21285
08:56 12.122016

Влада Перечина прозвітувала перед громадою, що зробила доброго для міста протягом року

Життя 2174

10 грудня у малому залі Перечинського районного будинку культури відбулася зустріч очільників та депутатів міста з виборцями. Привід – звіт міського голови за рік діяльності.

%d0%b7%d0%b2%d1%96%d1%821_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

– Протягом року вдалося поліпшити життя наших людей та загальний вигляд нашого містечка. Хочу подякувати своїй молодій команді, депутатам-однодумцям за порозуміння та підтримку моїх ініціатив щодо благоустрою Перечина та розвитку територіальної громади, – сказав Іван Погоріляк. Замість запланованих 20 хвилин доповідав удвічі довше. Було що сказати, бо для покращення Перечина зроблено чимало. І це видно неозброєним оком. А хто не хоче бачити або «жаба» го давить, буде додавати ложку дьогтю до бочки меду.

– Найважливішим етапом у нашій роботі було відновлення функціонування міського комунального підприємства «Комунальник», котре наприкінці 2015 року знаходилося у збанкрутілому стані. Загальна заборгованість підприємства складала понад 700 тисяч гривень. Працівники отримували заробітну плату невчасно, заборгованість коливалася від двох до трьох місяців. Завдяки низці заходів нам вдалося вивести «Комунальник» із кризової ситуації, – зауважив мер.

Уже рік у Перечині цілодобове водопостачання, прокладено нову гілку водопроводу протяжністю 1,2 км в центральній частині міста; прибиральники підмітають більше території, і роблять це якісніше. Облаштовано три нові майданчики для забору сміття, що значно поліпшило санітарно-епідеміологічну ситуацію прилеглих ситуацій. У центральній частині міста встановлено 20 так званих антивандальних сміттєвих баків.

Проведено низку поточних робіт з відновлення вуличного освітлення майже всіх вулиць міста. Перечин позбувся ганебної торгівлі молочною продукцією на тротуарах. Тепер вони продають «молочку» та іншу сільгосппродукцію у п’яти павільйонах, які встановила міськрада. Проведено капітальний ремонт багатьох вулиць. Багато уваги приділено розвитку фізичної культури та спорту, урізноманітненню дозвілля перечинців. І ще багато чого.

Ознайомитися із звітом мера можна в «Інформаційному бюлетені» та на сайті міської ради.

Депутати міської ради Євген Баєв, Вероніка Годована, Федір Гунка зізналися, що багато чого вдалося зробити, бо є порозуміння, співпраця між мером та депутатським корпусом. Депутат районної ради Олеся Баєва та обласної ради Андрій Вишняк теж мали слово. Вони посприяли у вирішенні багатьох питань розвитку та життєдіяльності рідного Перечина.

Юрій Шейко зауважив, що задум публічного діалогу очільників міста та депутатів з громадою дуже вчасний, важливий з точки зору налагодження співпраці та взаємопорозуміння.

Тетяна Грицищук, фото автора

%d0%b7%d0%b2%d1%96%d1%822_%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8b%d0%b9-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b5%d1%80

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах