1651
22:08 16.042016

На Перечинщині облагороджували населені пункти і лагодили Чайник. ФОТО  

Життя 3991

 

sfghfga

Цими днями із нагоди відзначення дня довкілля та із метою облагородження навколишнього середовища, на Перечинщині було здійснено ряд важливих заходів за участю небайдужих людей. Суботники із очищення територій від усілякого непотребу здійснено у всіх населених пунктах району.

Із метою благоустрою, у місті Перечин білили дерева, садили квіти і зелені насадження. У ході толоки у центрі міста на вулиці Ужгородській було побілено понад 200 дерев.

15 квітня не залишили поза увагою і одне із найзатишніших місць відпочинку на Перечинщині – урочище «Чайник» біля села Тур’я-Ремета.  У результаті суботника на території «Чайника» пофарбовано альтанку, побілено дерев’яний паркан, відремонтовано лавиці та посаджено деревцята ялини. А головне – відремонтовано  безцінну памятку – чайник, розташовану при центральній дорозі. Не один раз тут знімкують весілля та зупиняються охочі туристи. Вони милуються неймовірним пейзажем лісу у поєднанні із чарівною мелодією птахів та неземним клекотінням потічка на території зеленої зони.

Мирослава ГОЛОВНИЧ,

фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах