161843
09:34 24.042024

У концерті до 75-річчя Івана Поповича брали учать студенти Академії культури і мистецтв

Життя 7836

Студенти Академії культури і мистецтв взяли участь у святковому концерті легенди української естради, видатного закарпатця – Івана Поповича, який відзначив ювілей – 75-ліття від дня народження. Із них 50 років він присвятив сцені.

З цієї нагоди він дав концерт у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв під назвою «Отаман Карпат».

Лейтмотив свята – «Україно моя, я тобою горджусь!».

Цього разу у вщент заповненому залі театру ювіляр виконав відомі та нові композиції. Творчий доробок Івана Поповича, до слова, випускника Академії культури і мистецтв (тодішнього училища культури), сягає понад 100 пісень.

На святі виступили: народний артист України, лауреат Шевченківської премії, Герой України Василь Зінкевич, заслужена артистка України Божена Дар, заслужений артист України Ігор Чепіль, гурт Рокаш, Анна Гафіяк, Василь Ваш, народний фольклорний колектив «Іршава», зразковий танцювальний колектив «Плеяда».

У ході концерту було зібрано понад майже 70 тис грн. для підтримки 128 легендарної Закарпатської гірсько-штурмової бригади.

Про це повідомляє Департамент культури Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах