156190
09:36 5.122023

Закарпатські рятувальники підбили підсумки роботи оперативно-рятувальної служби у листопаді

Життя 724

4 грудня закарпатські рятувальники підбили підсумки роботи оперативно-рятувальної служби у листопаді поточного року. Головував на нараді керівник ДСНС у Закарпатській області Роман Гудак, за участі керівного складу та начальників структурних підрозділів області.

Розпочався захід з приємного: за сумлінне виконання службових обов’язків й високу професійну майстерність, окремі рятувальники були нагороджені відзнаками та отримали чергові спеціальні звання.

Впродовж листопада на території Закарпатської області виникло 82 пожежі. Загалом же з початку року у краї зафіксовано 1122 пожежі під час яких загинуло 36 громадян. Ще 22 особи, серед яких п’ятеро дітей, отримали різного роду травми. Зважаючи на це, робота рятувальних підрозділдів у майбутньому буде акцентуватись на вжитті дієвих заходів щодо попередження загибелі й травмування людей на пожежах взимку.

Також наголошувалося на постійній готовності сил та засобів пожежно-рятувальних підрозділів області до дій за призначенням. Тож серед пріоритетних завдань на грудень визначено: готовність пожежної техніки до роботи в складних погодних умовах, перевірку готовності пунктів обігріву до приймання громадян і постійний контроль за станом проїзду автошляхами державного й міжнародного значення. Разом цей комплекс заходів дозволить підвищити ефективність реагування підрозділів ДСНС на різноманітні надзвичайні ситуації, а значить мінімізувати їх наслідки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах