150335
15:36 27.072023

У Берегівській лікарні відбулися урочистості до Дня медика

Життя 1558

Сьогодні, 27 липня, на Закарпатті в приміщенні комунального некомерційного підприємства «Берегівської лікарні ім. Бертолона Ліннера, Берегівської міської ради» відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

За дорученням Віталій Матій – голова Берегівської РДА, Єва Данич – перша заступниця голови Берегівської РДА привітала медичних працівників з нагоди їх професійного свята.

«Шановні працівники медичної сфери! Щиро вітаю вас із професійним святом! Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший Господній дар – життя. Ваша доброта, турбота і безкорислива готовність допомогти, завжди залишають слід у серцях тих, кому ви допомагаєте. Кожен ваш вчинок – це подвиг, і ви здатні змінити світ до кращого, лікуючи тіла і душі», – наголосила у своєму вітальному слові Єва Данич.

Окрім урочистого привітання, за сумлінне виконання функціональних обов’язків, високий професіоналізм, досягнуті успіхи в наданні медичної допомоги населенню району та з нагоди відзначення Дня медичного працівника, нагородила спільними грамотами голів Берегівської РДА та Берегівської райради найкращих медичних працівників району.

Про це інформує Берегівська районна державна адміністрація.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах