149791
14:02 13.072023

На Закарпатті запрацювала 41 поліцейська станція

Життя 2934

В Колочавській територіальній громаді Хустського району запрацювала поліцейська станція, яка стане «пунктом безпеки» для майже 9 тисяч громадян. Для ефективного та оперативного реагування на події офіцеру громади передали новий службовий автомобільна закарпатті поліція продовжує реалізацію проєкта «поліцейський офіцер громади»: в області запрацювала 41 поліцейська станціяВже протягом кількох років поліція Закарпаття активно впроваджує в регіоні проєкт Міністерства внутрішніх срав та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

За цей час в області вдалося запустити роботу вже 40 поліцейських станцій. Також вдалося підготувати 38 фахових офіцерів, які зараз успішно несуть службу на ввірених їм територіях та є незамінними помічниками і захисниками для жителів своїх громад.

Сьогодні розпочав свою роботу ще один такий «пункт безпеки» в Колочавській територіальній громаді Хустського району.

Офіційне відкриття 41 поліцейської станції відбулося за участі заступника начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Романа Уса та голови Колочавської ТГ Василя Худинця.

Поліцейському офіцеру громади вручили ключі від нового службового автомобіля та побажали виправдати довіру людей, чию безпеку йому довірили.на закарпатті поліція продовжує реалізацію проєкта «поліцейський офіцер громади»: в області запрацювала 41 поліцейська станція

Довідково: поліцейська станція розташована за адресою с. Колочава, вул. Шевченка, 53. Територіальна громада включає в себе 5 населених пунктів – село Колочава, Горб, Мерешор, Косів Верх та Негровець. На території громади проживає майже 9 тисяч жителів.

Контакти поліцейського офіцера громади: 097-839-34-79 Іван Лугош.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах