141072
12:39 28.122022

Свято для захисника: мукачівські родини відправили подарунки військовим

Життя 3547

Речі першої необхідності, засоби гігієни та продукти харчування зібрали мукачівські школяри ЗОШ#13. Акція тривала у навчальному закладі близько двох тижнів, за цей час вдалося організувати чималі пакунки для закарпатських військових.

“Завжди напередодні новорічних свят хочеться дива. Сьогодні кожен українець на свята загадує одне бажання на всіх – щоб настав мир і захисники повернулись додому, до своїх сімей. Та поки що ми можемо подарувати новорічно-різдвяний настрій нашим захисникам разом з вітальними листівками та смаколиками. Всі подарунки, які підготували наші учні, поїхали до наших захисників 128 ОГШБ. Нехай прийдешній рік буде переможним у всіх сенсах: для України – над ворогом, для всіх людей – над стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Нехай усі добрі думки та бажання втіляться у життя”,- каже директорка навчального закладу Людмила Ковач.

Подарунки військові отримають перед Новим роком. Окрім продуктів харчування та засобів гігієни, діти приносили і малюнки для військових.

“Хочеться, аби наші воїни відчули, що ми тут в тилу про них пам’ятаємо. Їм там зараз реально дуже складно, через холод, обстріли, просто нереальні умови життя. Сподіваюся, їх зігріють не тільки чай та кава, яких до них поїде багато, але й слова підтримки від нас та наших дітей!”,- зізнається мама учениці навчального закладу Ірина.

Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах