141064
12:10 28.122022

Мукачівський хор хлопчиків та юнаків виступив з благодійним Різвяним концертом

Життя 3609

27 грудня у мукачівському Християнському центрі відбувся святковий концерт. У виконанні учасників хорової школи хлопчиків та юнаків, під керівництвом Володимира Волонтира, звучали авторські, українські та всесвітньо відомі композиції. Окрім того, участь у заході взяли концертмейстери – Тетяна Колодяжна, Ольга Кущ, Надія Калинич, а також хормейстер Оксана Волонтир. Вхід на концерт – це благодійні внески, на допомогу ЗСУ.

Такий святковий концерт у Мукачеві – традиційний. Попередньо старші учасники хорової школи відвідали з концертами європейські країни,а напередодні Нового року заспівали і у рідному місті. А от для шестирічного Вадима – це перший виступ на великій сцені. Його прийшла підтримати родина, в тому числі і бабуся Валентина.

” Мій онук займається не так вже і давно. Було декілька виступів у школі, а от так, щоб на великій сцені – то вперше. А взагалі він має велике бажання, його прослухали, має музичні дані, то чому б ні? В цей час дітям обов’язково потрібно бути зайнятими. Наші діти дуже обдаровані і я радію, що у нас в місті є вчителі, спроможні розгледіти ці таланти”,- каже пані Валентина.

Щодо репертуару Різдвяного концерту, то звісно, присутні мали змогу почути чимало колядок та святкових пісень. А також насолодитись чудовою атмосферою.

Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах