136768
16:02 4.102022

У Закарпатській ОВА відбулася нарада за участі начальника Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід»

Життя 2838

На Закарпатті з робочою поїздкою перебуває начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» полковник Олександр Кяго.

У межах візиту провели нараду із залученням голів районних військових адміністрацій та військовослужбовців бригади ТрО. На порядку денному – питання функціонування сил територіальної оборони, які сьогодні виконують завдання за межами регіону, і тих, котрі перебувають у пунктах постійної дислокації.

Полковник Олександр Кяго подякував громадам за організацію пошиття й постачання зимової форми для бійців. Це важливе питання, і Закарпаття – один із перших регіонів, який вчасно налагодив цей вид тилового забезпечення.

Окремо обговорили підтримку сил тероборони у зимовий період, забезпечення автономним теплом, електрикою тощо. Також провели закриту нараду з питань безпеки й оборони.

Дякуємо начальнику Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» за взаємодію та підтримку щодо функціонування закарпатської бригади ТрО. Залишаємося на постійному зв’язку і працюємо разом на перемогу.

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах