107069
15:36 11.102020

У Мукачеві на уроці фізкультури дитина поламала хребет та руки

Життя 3774

“Урок фізкультури закінчився лікарняним ліжком ?Прикрий випадок стався вчора у Мукачеві. На фізкультурі в 11 школі травмувався 5 класник, урок для нього закінчився переломами обох рук та компресійним переломом хребта. Треш у тому, що вчитель навіть не надав ніяку допомогу, натомість відправив учня з його однокласниками у медпункт самостійно, уявіть собі при таких травмах ходити!” , – інформує Евгений Пасечник у мережі Фейсбук.

Урок фізкультури закінчився лікарняним ліжком ?Прикрий випадок стався вчора у Мукачеві. На фізкультурі в 11 школі…

Опубліковано Євгенієм Пасічником Субота, 10 жовтня 2020 р.

Інцедент прокоментували в Управлінні освіти, молоді та спорту м. Мукачево.

“Управління освіти, молоді та спорту надає роз’яснення щодо ситуації, яка склалася під час уроку фізкультури у Ліцеї №11.

Коли стався даний випадок, то до дитини зразу підійшов учитель. Візуально оцінив стан дитини, запитав що його болить. Дитина самостійно без допомоги встала і сказала,що рука. Вчитель не міг залишити в спортзалі самих 27 пятикласників, тому із супроводом відправив дитину в медпункт. Дитина травмувалася внаслідок ігнорування вказівок вчителя. Вчитель діяв у межах компетенції. Він переймається станом дитини.

У той же день у школі була поліція з перевіркою за фактом події. Зловживань чи недбалого ставлення до учнів з боку вчителя виявлено та зафіксовано не було”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах