33471
18:37 27.052017

У Перечині до Дня міста вивісили півтори сотні прапорів України. ФОТО

Життя 2129

У неділю, 28 травня, у райцентрі Турянщини відбудуться святкування, присвячені відзначенню 618-ої річниці першої письмової згадки про Перечин.

unnamed (31)

Вдруге проведуть напівмарафон Федора Фекети. Приїдуть гості, делегації із міст-побратимів, колективи художньої самодіяльності. Організатори підготували різноманітну програму для всіх вікових категорій.

Комунальники та безробітні, які задіяні у громадських роботах, протягом останнього місяця інтенсивно прибирають місто, чепурять його.

Заступник міського голови Любов Крижановська розповіла «Карпатському об’єктиву» про зроблене:

– Робимо все для того, аби наше місто справило на гостей позитивне враження. Благоустрій Перечина триває. Шампунями тротуари не миємо, але комунальники щодня підмітають вулиці, тротуари, вивозять сміття. Що-що, а чистоту і порядок треба підтримувати завжди.

Зробили косметичний ремонт вказівників-візитівок  Перечина – на початку (в Яслищі) та  в кінці міста, облагородили територію, посадили і насіяли різних квітів у бетонні клумби. Коли були морози, то рослини померзли. Покосили газони, постригли кущі, привели до ладу зелені зони. Вивісили півтори сотні  прапорів України, чотири прапори Перечина у центрі міста, біля міської ради, на початку та в кінці населеного пункту, вздовж центральної дороги. Прапори випрали, попрасували.

В обідню пору суботи кореспондент «КО» завітала на стадіон. Незважаючи на вихідний день, тут кипіла робота: комунальники прибирали територію, сміття вантажили на причіп трактора.

Тетяна Грицищук, фото автора

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах