109198
14:12 31.122020

У Перечинській школі-інтернаті встановили дві святкові фотозони

Життя 7303

Як Перечинська школа-інтернат І-ІІ ступенів святкує новорічно-різдвяні свята у період карантину? З цією метою кореспондент «Карпатського об’єктива» відвідала заклад.

На фото 15-річні Ніка Ковтун та Бейло Беркі, Станіслав Марзанич, 13 років

Директор школи-інтернату Василь Коба розповів, що, незважаючи на ситуацією з пандемією, викликаною коронавірусом, у вихованців є свято: у залі прикрасили новорічну ялинку, Дід Мороз приносить подарунки, у фойє встановили дві фотозони: одну – новорічну, другу – різдвяну.

– Святкуємо, але не масово, без дискотеки, з дотриманням усіх карантинних вимог, – зауважив Василь Федорович. – Розпочали з підготовки до Дня святого Миколая. У святкових заходах участь бере невелика кількість дітей – 10-15. У перших-четвертих класах навчається всього 15 дітей, для них організували свято в актовій залі. Для учнів 5-9 класів Дід Мороз приходить з подарунками окремо. Щоб нашим вихованців запам’яталися свята, у фойє встановили дві фотозони, де вони можуть зробити фотографії на добру згадку.

До 18 грудня до нас приходили гості з подарунками, зокрема депутат обласної ради, працівники обласного управління поліції, волонтери. Всім необхідним наші вихованці забезпечені, ми фінансуємося з обласного бюджету. Але бажаючі можуть будь-чим порадувати наших діточок у ці новорічно-різдвяні свята. Ми приймаємо солодощі, фрукти, але на них мають бути сертифікати якості, одяг, взуття тільки нове.

У попередні роки під час зимових канікул наші вихованці були на відпочинку, відвідували театри в обласному центрі. Наразі у школі-інтернаті перебуває 61 дитина, всі на місці, у зв’язку з такою ситуацією в країні та світі жодну дитину не відпускаємо за межі закладу.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах