98476
11:24 8.022020

Великий Березний матиме свій торт

Життя 4918

Великий Березний отримає власний фірмовий сувенірний торт “Ужанська долина”.

Ідею втілює Галина Репарюк, яка керує мережею кондитерських в Березному та Перечині, – пише Varosh.

У 2019-му вона реалізувала соціально-креативну ініціативу — відтворила культові рецепти легендарного кондитера Шнайдгена у Перечині. А у 2020-му подарує рідному Великому Березному крафтовий торт, який стане гастрономічною візитівкою селища.

Торт називатиметься “Ужанська долина” й матиме автентичний зміст. Його основа — горіхи, сметана і яфина. Ця ягода — символічний прояв жіночності, яфина додасть десерту соковитості, легкого контрасту й гармонійної кислинки.

Торт буде лаконічним і святковим водночас, матиме символічне оформлення і подарункову коробку, тож стане крафтовим подарунком з Березного. Він і для свята, і для щодня, адже буде невеличким і не надто солодким.

Аби втілити ідею, треба спланувати безліч логістичних рішень. Наразі Галина з командою готують приміщення, необхідно встановити спеціальне обладнання, у колективі вже є людина, яка допомагатиме реалізувати концепцію тортика. Насправді, вдосталь підготовчих етапів, та вже цього року відбудеться презентація власного торта Великого Березного.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах