98102
15:54 30.012020

Свято для педагогів: «Учитель року-2020» у Мукачеві. ФОТО

Життя 4119

30 січня в Мукачівському Центрі дитячої та юнацької творчості в рамках Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» свої нагороди та відзнаки отримали педагоги міста в різних номінаціях.

У 2019/2020 навчальному процесі Всеукраїнський конкурс проводиться у номінаціях: “Зарубіжна література”, “Історія”, “Образотворче мистецтво”, “Хімія”, “Початкова освіта”. Проводиться конкурс у три тури. І саме по закінченню першого вдалося визначити переможців.

Лауреатів та учасників конкурсу вітали Мукачівський міський голова – Андрій Балога та начальник управління освіти, молоді та спорту Мукачівської міської ради – Катерина Кришінець-Андялошій.

Зокрема відзначали, як учасників, так і тих, хто зайняв призові місця. Від виконавчого комітету Мукачівської міської ради вони отримали грошові премії в розмірі від 1000 до 3000 гривень, а також грамоти та подяки. Міський голова у своїй промові зазначив про важливе значення в житті професії вчителя. “Це є віддана і нелегка праця. А тому я щиро Вам дякую, бо Ви розвиваєте як наше місто, так і район”, – зазначив Андрій Балога.

Найбільше нагород цього дня отримали педагоги у номінації “Початкова освіта”.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах