96535
13:54 17.122019

У Мукачеві відкрили Центр громадськості та національних культур

Життя 3667

Офіційне відкриття Центру громадськості та національних культур відбулося 17 грудня о11:30. Колишню будівлю Будинку русинів капітально відремонтували та представили загалу. До слова, ремонтні роботи тривали три роки.

Проводити свої зібрання чи інші заходи, у відновленій двоповерховій будівлі, відтепер зможе близько 40 громадських організацій міста. На першому поверсі знаходяться: великий актовий зал, декілька робочих кабінетів та вбиральня. На другому поверсі знаходяться усі інші робочі кабінети.

” Приміщень в яких можна буде займатися тут- 9. Сьогодні, у нас ще відбудеться засідання координаційної ради, де буде затверджено в яких приміщеннях які будуть організації і можна починати працювати. В нас вже заплановано чимало заходів, серед них концерт представників німецької та угорської культур”- зазначив заступник мукачівського міського голови – Олександр Галай.

Міський голова Мукачева – Андій Балога, виступив з вітальним словом та повідомив про плани пов’язані з Центром громадськості. “Тут будуть проводитись усі громадські слухання і обговорення. Більше того, починаючи з січня, після міської сесії, я особисто, буду приходити сюди і доповідати громаді про прийняті нами рішення та чим ми керувалися приймаючи їх”, – зазначив Андрій Балога.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах