96516
11:50 17.122019

У Закарпатській облраді засідала профільна комісія з питань АПК, розвитку села, адміністративно-територіального та земельного устрою

Життя 3363

16 грудня своє засідання провела профільна комісія Закарпатської обласної ради з питань агропромислового комплексу, розвитку села, адміністративно-територіального та земельного устрою.

Участь у її роботі взяв перший заступник голови облради Йосип Борто.

У порядку денному ‒ обговорення проєктів рішень, які пропонуються для розгляду на 17 –й сесії, що відбудеться наприкінці поточного тижня.

Традиційно комісія розглянула профільні питання, серед яких ‒виділення земельних ділянок для ведення особистого господарювання у Тячівському, Берегівському та Мукачівському районах учасниками АТО.

Із даного питання інформував в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області Микола Островський.

Уважно обговорили проекти рішень про Комплексну програму розвитку цивільного захисту Закарпатської області на 2020-2024 роки та про затвердження Статуту Комунальної установи «Закарпатський обласний центр цивільного захисту, матеріальних резервів та централізованого оповіщення» Закарпатської облради».

Розглянули й питання щодо внесення змін до Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Ужгород» на 2017 – 2020 роки. Доповідав заступник директора ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» Ігор Шніцер, який розповів, що пропоновані зміни до Програми сприятимуть розширенню штучної злітно-посадкової смуги, забезпеченню сертифікаційної відповідності аеродрому та служб ЗОКП «Міжнародний аеропорт Ужгород» тощо.

Зміни до Програми члени комісії підтримали та спрямували на розгляд президії облради.

Цілий блок питань – про майно представила начальник Комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради Юлія Малик.

Усі слушні пропозиції та рекомендації, висловлені під час засідання комісії, будуть враховані в подальшій роботі з документами, повідомляє виконавчий апарат облради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах