95056
20:19 22.112019

У Бобовищенській школі урочисто відкрили спортзал

Життя 4749

Сьогодні, 22 листопада,  у Бобовищенській загальносвітній  школі  І-ІІІ ст.  Мукачівського району  відбулося святкове дійство‒урочисте відкриття спортзалу.

На свято прибули перші керівники краю ‒голова облради Михайло Рівіс та голова ОДА Ігор Бондаренко, його перший заступник – Іван Дуран,  голова постійної комісії облради  з питань бюджету Василь Кошеля, директор департаменту освіти і науки ОДА Ганна Сопкова, голова Мукачівської райради Іван Михайло та його радник  ‒ Віктор Дерев’яник.

Поважних гостей тут, як і годиться,  зустріли хлібом-сіллю. Відтак разом із директором школи Галиною Касинець попрямували у спортзал, де на них чекали вдячні педагоги,  батьки  та щасливі школярі. Ще б! До їх послуг ‒ просторий сучасний зал, де створені всі умови для того, аби  проводити спортивні заняття, змагання і просто відпочивати. На ці цілі, як зазначалось, було виділено  майже 500 тисяч грн освітньої субвенції,  300 тис  грн – із районного бюджету  і 30 тисяч грн – із сільського, які пішли на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Михайло Рівіс від імені всього депутатського корпусу краю та від себе особисто  привітав  учителів і школярів із  незабутнім святом, побажав, щоб цей осучаснений спортзал став місцем фізичної підготовки для юнаків і дівчат у будь-який сезон, «де ви будете відпочивати, підвищувати свою вправність, майстерність, зміцнювати дух, розвивати жагу до змагань і перемог із різних видів спорту заради здорового та щасливого майбутнього на радість батькам і славу нашої України», ‒наголосив М.Рівіс, побажавши  успіхів у навчанні, спортивних здобутків і найголовніше ‒ усім міцного здоров’я, добра,  миру та щасливих прийдешніх новорічних свят.

У своєму вітальному слові Ігор Бондаренко зауважив, що спільними зусиллями влади,  депутатів різних рівнів, учителів удалося подарувати юним жителям Бобовища сучасний спортзал, відзначив сумлінну працю будівельників і висловив упевненість у тому, що школярі своїми навчаннями,  працею примножуватимуть добру славу України та рідної землі. І спортивних кубків, на які багата ця школа, більшатиме. «Адже Президент нашої держави, ‒далі вів промовець,‒ ставить питання про всебічний розвиток української молоді, її фізичне здоров’я і гарт. І влада краю допомагатиме і сприяти цьому», ‒ мовив очільник облдержадміністрації.

Директор школи Галина Касинець щиро подякувала всім за підтримку і допомогу у важливій для громади справі та відмітила, що свого часу тут навчалося чимало відомих земляків, серед яких ‒ у керівництві області Іван Петрович Дуран. Адже він неодноразово захищав честь школи у різноманітних навчальних  заходах, багатьох спортивних змаганнях краю і є прикладом для наслідування.

Вдячні юні вихованці місцевої школи на знак подяки демонстрували цікаву концерну програму.

 

Виконавчий апарат облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах