84964
12:37 10.062019

Йосип Борто привітав студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв на звітному концерті. ФОТО

Життя 3987

Перший заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто побував на концерті та привітав його учасників. У Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв відбулося грандіозне свято культури–творчий звітній концерт викладачів і студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв Закарпатської обласної ради під промовистою назвою «У мистецькій намисті чудес», де є директоркою Наталія Шетеля.

На сцені – талановита юнь, яка демонструвала перед заповненим глядацьким залом пісенні, танцювальні, хорові, декламаційні здібності та знання, які вони здобули в стінах цього закладу і готові втілювати їх на мистецькій ниві краю. Від початку програми і до її завершення все було продумано, злагоджено, завдяки титанічній праці викладачів, хореографів, сценаристів, режисерів і постановників, які працювали над складним завданням – сформувати кожну конкретну самобутність краю всіх етнічних жителів Закарпаття – лемків, гуцулів, верховинців, угорців, словаків, як окрему намистинку та вплести її у його чарівне мистецьке намисто. І цей унікальний задум вдався! 220 учасників концерту більше двох годин викладались наповну, а глядачі захоплено аплодували.

Їх привітати прийшли: перший заступник голови облради Йосип Борто та заступник голови облдержадміністрації Віктор Мікулін.

Йосип Борто найперше подякував викладачам за самовіддану, титанічну працю, високо оцінив сам концерт і майстерність обдарованої молоді, побажав кожному учаснику подальших успіхів на ниві культури й усіх щедрот життя. Та за дорученням голови облради Михайла Рівіса вручив вітальну адресу коледжу і відзнаки облради.

Так, за вагомий особистий внесок у розвиток культури, сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди творчого звіту Комунального вищого навчального закладу «Ужгородський коледж культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради Почесною грамотою обласної ради нагороджено: Бабяк Єлізавету Яношівну-викладача циклової комісії хореографічних дисциплін; Вігулу Валентину Іванівну- викладача циклової комісії народних інструментів; Матейко Мар’яну Михайлівну- викладача циклової комісії музично-теоретичних дисциплін та народно-пісенного мистецтва; Телеп Оксану Анатоліївну-заступника директора із навчальної роботи та колектив Комунального вищого навчального закладу «Ужгородський коледж культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради.

Прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах