79593
10:17 11.042019

Мукачівський Центр первинної медико-санітарної допомоги отримав грантову підтримку

Життя 2791

Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Мукачево отримав грантову підтримку від Агенства ООН у справах біженців у Закарпатській області у формі донорських коштів для закупівлі медичного обладнання, меблів та техніки у амбулаторію №6.

Така необхідна для розвитку Центру допомога була передана МФОЗНС «Регіон Карпат», який є виконавчим партнером Агенства ООН і виграв цю допомогу у грантовому конкурсі. Відмітимо, що міжнародний фонд «Регіон Карпат» має широку благочинну діяльність, оскільки надає підтримку таким категоріям осіб як біженці, шукачі притулку та недокументовані особи під ризиком безгромадянства з метою підтримки та розвитку громад зазначених категорій осіб та їх мирного співіснування з місцевими мешканцями.

Адміністрація КНП «Центр ПМСД м.Мукачева», а також медпрацівники амбулаторії №6 висловлюють щиру подяку Міжнародному Фонду та особливо Альберту Пірчаку (Albert Pircsak), директору «Region Karpat» NEEKA, за сприяння якого була надана благочинна допомога, нашому медичному закладу для покращення умов праці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах