78909
11:45 2.042019

Юні програмісти Закарпаття повернулися зі Всеукраїнської олімпіади із «золотом» та «сріблом»

Життя 4020

Цьогоріч обидва переможці є учнями Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів – восьмикласник Олег Навер та учень 10-го класу Андрій Симкін

25–29 березня в Одесі тривав IV етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. У ній узяли участь 129 учнів з усіх куточків нашої країни. Приємно, що вже 4 роки поспіль закарпатські школярі привозять дипломи найвищого ступеня.

Цьогоріч обидва переможці є учнями Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів – восьмикласник Олег Навер (виступав за 9-й клас) та учень 10-го класу Андрій Симкін. Олег виборов золото та потрапив на тренувально-відбірні збори до міжнародної олімпіади з інформатики, а також на тренувально-відбірні збори до європейської юніорської олімпіади з інформатики, де має можливість потрапити до заповітної четвірки збірної України.

Варто відзначити важливу роль у підготовці наших учнів цього року − викладача Ужгородського університету та вчителя інформатики Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Сергія Вапнічного.

Якщо проаналізувати виступи учнів західних областей України на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики за останні чотири роки, то спостерігається вищий рівень підготовленості школярів, інформує Медіацентр УжНУ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах