768
09:59 8.042016

У Мукачеві урочисто відкрили 22 чемпіонат світу зі слідової роботи службових собак

Життя 2409

IMG_0858Концерт, виступи творчих колективів, танці та українські пісні, а головне очікування події, яка вперше проходить у місті над Латорицею.

Варто зауважити, що чемпіонат – це значна подія не тільки для вітчизняних собаківників, а й, головне, для всієї України, для її іміджу, як європейської держави. Отож, мешканці Мукачева були дуже раді, що ці змагання будуть проходити саме в їхньому місті.

Учасниками Чемпіонату стали команди із: Австрії, Болгарії, Чеської Республіки, Хорватії, Данії, Естонії, Фінляндії, Франції, Німеччини, Угорщини, Італії, Люксембургу, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швеції, Швейцарії і, звичайно, України.

Отож, урочисте відкриття відбулося 7 квітня об 17.00 на головній площі Миру. А змагання будуть проходити із четверга до неділі із 8.30 до 14.00, на полях в Мукачівському районі поблизу с.Залужжя.

Святковий концерт, церемонія закриття і нагородження кращих собак і команд відбудеться в неділю об 15.00 на ДЮСШ.

Зазначимо, що учасниками від України є капітан команди Ігор Заповітрянний та провідник UA – Сергій Шлапак із німецькою вівчаркою Kasta Rial Activ.

Іванна Бондарук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах