70289
14:11 1.122018

В УжНУ обрали «Міс здоров'я»

Життя 1931

Найкрасивішою “Міс здоров’я” УжНУ стала Владислава Коньовшій. Звання першої віце-міс дісталося Аліні Іванюк, другої – Надії Спасюк.

Свята на факультеті здоров’я та фізичного виховання УжНУ традиційно відбуваються в затишній, родинній атмосфері. Не винятком став і День першокурсника – 2018, який влаштували у великому залі ректорату 29 листопада.

Після урочистої присяги першокурсників на сцену вийшли учасниці конкурсу, які протягом вечора боролися за звання найкращої. Продовжили свято знайомством із поважним журі, у складі якого – Іван Кошеля, Іван Миронюк, Вікторія Розлуцька, Марина Легач, Андрій Садовичко, Ангеліна Олексій.

Відтак перейшли до знайомства з конкурсантками. Під час першого виходу претендентки на титул мали себе представити.

Другий вихід був присвячений спорту, під час якого учасниці продемонстрували свою фізичну підготовку. Не оминули й інтелектуального конкурсу: дівчата впевнено відповідали на каверзні питання ведучого, доводячи, що вони не лише красиві, а й розумні.

Розважали публіку в перервах між появами міс КВН-команди – факультету здоров’я і ФВ, економічного факультету «Ва-Банк», танцювальна студія «Шовкова Косиця», чирлідерки УжНУ. Виступи «розряджали» атмосферу конкурсу, бо ж хвилювання за учасниць було неабияким.

Останній вихід – у вечірніх сукнях – підкреслив жіночність дівчат, додавши журі труднощів у виборі фаворитки.

Проте переможець повинен бути в кожному конкурсі. Отож цьогоріч титул «Міс ФЗФВ» здобула Владислава Коньовшій і отримала путівку на відпочинок у санаторії «Карпати» на 10 днів. Звання першої віце-міс завоювала Аліна Іванюк, другої – Надія Спасюк. Не залишилися без уваги й інші учасниці – отримали подарунки від очільника факультету.

Тетяна Голяк та Яна Бурдун, студентки відділення журналістики УжНУ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах