69600
11:43 23.112018

В Ужгороді відбувся творчий нетворкінг, присвячений  кінематографії

Життя 1417

Таким чином підсумували завершення проекту «Дні нового кіно», який фінансується Українським культурним фондом. Нагадаємо, проект реалізовує Ужгородська міська рада спільно із Закарпатською фільмкомісією.

Напередодні ввечері продюсери, режисери, відеографи, актори театру, краєзнавці, історики, музиканти, представники влади обговорили напрацювання і плани у сфері кіно на наступний рік.

На вечорі показали проморолик про можливості кіновиробництва в Ужгороді та на Закарпатті, який створили в рамках проекту «Дні нового кіно».

Було запрезентувано плани Закарпатської фільмкомісії на наступний рік: укладення угоди про співпрацю з театрами, музеями, органами влади; проведення двох міжнародних скаут-турів, спільної експедиції з інвентаризації кінематографічного потенціалу Закарпаття, міжнародної кіно-конференції, відкритих показів «ДНК – Дні нового кіно – 2019»; створення «Всеукраїнської асоціації фільмкомісій»; участь у міжнародних кінофестивалях – Канському, Одеському, у Берліні, а також фестивалі «Молодість» у Києві.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах