64626
21:35 27.092018

У Хусті для людей похилого віку організували справжнє свято з концертом

Життя 2604

За доброю традицією щороку до Міжнародного дня людей похилого віку Хустський міський територіальний центр соціального обслуговування одиноких людей та пенсіонерів за підтримки місцевої влади проводить для своїх підопічних святкову програму.

Цей рік не став винятком у добрій традиції. Місцем зустрічі для винуватців свята стала зала Хустської школи мистецтв, а найкращими подарунками – виступи її талановитих вихованців.

Загалом, як повідомила директор територіального центру соціального обслуговування одиноких людей та пенсіонерів Анжеліка Соболь-Лавренко, на обліку в установі перебуває 345 громадян похилого віку. На жаль, не всі змогли цього дня за станом здоров`я прийти на концерт, поспілкуватися в теплій обстановці, побачитися з друзями, однак в жодному разі їх не оминуть увагою працівники терцентру.

З теплими словами вітань до містян похилого віку звернулися й представники влади. Зокрема заступник Хустського міського голови-керуючий справами Хустського міськвиконкому  Василь Сабадош та заступник начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Хустської міської ради Станіслав Мішук  побажали їм здоров’я, довголіття, добра та залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими.

У свою чергу винуватці свята у особливий спосіб подякували тим, хто завжди готовий прийти їм на допомогу – соціальним робітникам територіального центру. Так, підопічна терцентру Лідія Будко адресувала їм віршовані рядки-привітання.

Богдана Клекнер

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах