63933
12:35 19.092018

Молодь чотирьох континентів об’єднає Міжнародний фестиваль в Ужгороді

Життя 4116

Три дні, 20-22 вересня 2018 року, в Ужгороді втретє відбудеться Міжнародний молодіжний фестиваль «Beauty around me», який об’єднає молодь з країн чотирьох континентів.

Про подробиці масштабної події під час брифінгу у Закарпатській ОДА розповіли начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Ірина Савченко, виконавчий директор громадської організації «Екосфера» Катерина Станкевич-Коваль та голова Закарпатської молодіжної ради Олена Біланіна.

Так, 20-21 вересня для учасників проведуть квести та ігри, спрямовані на побудову команди та взаєморозуміння, толерантність і довіру один до одного.

«В перший день у форматі форуму відбудеться знайомство учасників – люди, що побачать один одного вперше, формуватимуть шість команд фестивалю. Саме вони у другий день візьмуть участь в іграх та квесті. Мета цих заходів – показати, що для дружнього спілкування немає перепон і бар’єрів. Не знаючи мови, люди комунікують за допомогою міміки, жестів і досягають спільної мети», – зазначила Ірина Савченко.

Основне ж дійство проходитиме 22 вересня з 15:00 на пл. Театральній під час ярмарки культур «United in diversity» Тут ужгородці та гості міста матимуть можливість побачити культуру учасників фестивалю, скуштувати національні страви, ознайомитися з традиціями і побутом різних народів.

«Цього року участь у заході беруть Словаччина, Угорщина, США, Індія, Нігерія, Лівія, Зімбабве, Вірменія, представники 14-ти областей України. Так, американська делегація – це волонтери Корпусу миру США, а вірмени – члени вірменської діаспори з м. Харків. Загалом, гостями фестивалю стануть 90 учасників, частина з яких братиме участь у фестивалі не вперше», – розповіла Катерина Станкевич-Коваль.

Фестиваль «Beauty around me» спрямований на руйнування стереотипів, створення позитивної атмосфери культурного обміну, пізнання традицій народів, які населяють наш регіон, та закордонних гостей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Всі новини