54288
10:03 1.052018

Свалявщину відвідали чеські школярі з вчителями

Життя 2868

У рамках проекту «Підтримка розвитку енвіроментального виховання в Росошанській ЗОШ І-ІІ ст. та Свалявському районі Закарпатської області» цьогоріч чеські школярі з вчителями вже завітали на Свалявщину – зокрема, відвідали школу у Росошах.

01052018-2

Тут чеські гості мають змогу ознайомитися з нашою системою освіти, для них організовані кількагодинні заняття з української мови, а також буде проведено декілька цікавих екскурсій визначними місцями.

Разом з тим, упродовж цього часу з чеською стороною буде обговорення перспективи продовження та зміцнення наших партнерських відносин, у тому числі щодо розвитку енвіроментального виховання в школах Свалявщини, використовуючи досвід наших чеських друзів з шкіл «Ліпки» та «Подомі».

Перш за все хочу сердечно подякувати нашим чеським партнерам, що зголосилися відвідати наш край, за підтримку та вагомий вклад у розбудову нашої співпраці. Адже спільно реалізовуючи подібні проекти, ми маємо хорошу нагоду розвивати та удосконалювати освітній процес у наших навчальних закладах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах