51721
08:36 23.032018

Мукачево долучилося до пілотного проекту ProZorro.Продажі

Життя 2423

Декларацію про приєднання до проекту сьогодні підписав міський голова Андрій Балога.

IMG_7246

Цією декларацією Мукачівська міська рада заявляє про своє приєднання до меморандуму та пілотного проекту ProZorro.Продажі.

ProZorro.Продажі – проект, створений з ініціативи громадських організацій, держави та приватних торгових майданчиків та побудований за принципами системи ProZorro.

Метою створення проекту є прозора, швидка та ефективна реалізація державного і комунального майна, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю за публічними продажами, повідомила “Карпатському об’єктиву” Мукачівська міськрада.

Проект допомагає значно підвищити ефективність від продажу комунального майна і звести до мінімуму корупційні ризики. Сьогодні майно місцевих громад через ProZorro.Продажі продають 37 аукціонних систем, що забезпечує прозорість, унеможливлює дискримінацію та надає об’єктивну оцінку пропозицій під час продажу та оренди комунальної власності.

Завдяки проекту всі інвестори зможуть отримувати інформацію про торги в місті з продажу майна. Створені єдині правила ведення публічних торгів в електронній торговій системі Prozorro.Продажі забезпечують повноцінний відкритий доступ громадськості до інформації про результати публічних торгів.

Проектний менеджер ро роботі з регіонами проекту ProZorro.Продажі Олексій Мовчан висловив впевненість, що Мукачево може стати лідером в Західній Україні з впровадження цього проекту.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах