50013
11:44 19.022018

У Перечині відбувся концерт, присвячений коханню

Життя 2605

У неділю, 18 лютого, у Перечині відбувся концерт «LOVE MUSIC VALENTINE», присвячений коханню. У залі Районного будинку культури були глядачі різного віку, та більша частина – молодь. Сцену оздобили сердечками, які асоціюються з Днем святого Валентина.

____1

Місцеві співаки (Микола Годований, Анастасія Вишняк, Юрій Пйоса, Крістіна Сербін, Ірина Філіпенко, Анастасія Манзулич) виконали відомі пісні української, російської та зарубіжної естради. Всі вони були про найкраще людське почуття – кохання, яке окрилює, спонукає до найкращих вчинків.

На присутніх чекали розваги, конкурси та подарунки від спонсорів. Двоє глядачів, які знайшли під кріслами, на котрих сиділи, сердечка-валентинки, отримали у подарунок магнітики з назвою заходу. Коли ведучі – Тетяна Кречко та Анастасія Манзулич – попросили піднятися на сцену пари для участі в конкурсах, за які можна отримати подарунки, то бажаючих не виявилося. Тоді Анастасія пішла в зал і майже силоміць витягла на сцену хлопців та дівчат, які сиділи поруч. Як з’ясувалося, деякі пари зустрічаються декілька років, а деякі – місяць-другий.

Зрештою, одна пара купатиметься в чанах в Лумшорах, одна вечерятиме в закладі громадського харчування Перечина, одна матиме нагоду відвідати вечірку в нічному клубі міста, дві пари отримали романтичні чашки.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах