Закарпаття запрошує на «Тиждень угорської кухні»
Акція «Тиждень угорських страв на Закарпатті» проходитиме з 8 по 11 лютого 2018 р.
Організатор: Закарпатська угорська туристична рада
Угорська кухня – це одна із багатьох родзинок Закарпаття, це такий скарб, який варто спільно оберігати і зберегти, тим самим збагачуючи туристичний потенціал регіону.
Закарпатська угорська туристична рада за допомогою заходу має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та з-за кордону.
В західно-європейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.
Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь в акції передбачені знижки до 25 відсотків. Найбільшими вони будуть, у “Жирний четвер”, який припадає на 8 лютого – ціни знизяться в половину.
Також для всіх відвідувачів є можливість взяти участь у розіграші призів. Для участі чек, отриманий в ресторані (з датою та назвою закладу), до 10 березня 2018 р. маєте доставити особисто або поштою на адресу: Закарпатська угорська туристична рада 90200 м.Берегово, вул.Крива, 6.
Новинкою цього року стало те, що до акції долучилися цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!
До програми пропонуюь долучитися ресторанам, кав’ярням, цукерням, господарям сільських садиб, винних підвалів та іншим учасникам туристичного бізнесу!
За подіями тижня угорських страв можете слідкувати на фейсбуці:Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács
Докладна інформація:
+380997192993; +380507453457
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися