40032
14:06 11.092017

Персональна виставка Павла Марінця «Життя іде…» відкриється в Ужгороді

Життя 3331

afisha (2)3

У четвер, 14 вересня 2017 р. о 16.00 год. у виставковій залі музею відкриється виставка Павла Марінця «Життя іде…» Талановитий молодий художник представить на розсуд відвідувача ікони, портрети, натюрморти і пейзажі.

Павло МарінецьНародився в червні 1991 р. в с. Костилівка Рахівського району.

В 2010 р. закінчив Мукачівський торгівельно-економічний коледж із відзнакою, у 2012 – Львівську комерційну академію.

У 2016 році здобув ступінь спеціаліста у Закарпатському художньому інституті в Ужгороді за напрямом “Образотворче мистецтво” (спеціальність “Живопис”).

Ікони почав писати з 2012 року.

Першими роботами художника були “Богоматір” та “Спаситель”. У його творчому доробку іконостасні та церковні розписи в храмах Закарпаття та Чехії.

Крім іконопису, митець пише портрети, натюрморти, пейзажі. Художник щиро захоплюється красою отчого краю й ця любов передається в зображенні людей, природи, краєвидів.

Художника, крім живопису, цікавить етнографія рідної Гуцульщини, його авторська писанка взяла участь у VII Всеукраїнському фестивалі писанок від “Folk Ukraine ” у Києві (2017 рік).

Учасник обласних та всеукраїнських виставок і пленерів у Коломиї, Ужгороді, Івано-Франківську, Києві, а також міжнародних пленерів (м. Борша, Румунія). Роботи митця представлені в книзі “Художники Закарпатської Гуцульщини” авторства Ю. Бендака та О. Масляника.

Роботи автора знаходяться у приватних колекціях України, Румунії, Білорусії, Росії, Словаччини та Чехії.

afisha (2)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах