На мукачівському фестивалі встановили гастрономічний рекорд Закарпаття
Найбільша їстівні екібана – такий рекорд Закарпаття сьогодні зафіксовний під час проведення гастрономічного фестивалю «Огинь і мнясо». Найбільшу їстівну екібану краю виготовила Оксана Шегеда, – повідомив керівник Мукачівського турінфоцентру Maks Adamenko.
Компетентне журі протягом двох днів визначало заклад, який приготував найсмачніші страви на вогні. Переможцем названо ресторан «Червона гора», представників якого нагородили та вручили подарунки.
Протягом дня для мукачівців та гостей міста була організована святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи. Також вчора вже відзначали 10-річчя мукачівського байкер-клубу “7 легіон”.
Ввечері у фестивальному містечку виступали гурти «Анця» та «Чаламада», інформує Мукачівська міськрада
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися