Що варто спробувати на фестивалі «Sakura Wine» в Ужгороді 21-23 квітня
Уже в п’ятницю, 21 квітня, в Ужгороді стартує фестиваль «Sakura Wine». Розпочнеться фестиваль о 14.00 приємною для міста подією: висадкою дерев сакури в скверику Героїв Небесної Сотні і триватиме всі три дні уїк-енду – до вечора неділі 23 квітня.
«Sakura Wine» буде проходити в підвалах, верхніх залах і на відкритих майданчиках історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо».
Винороби проведуть презентацію та дегустацію своєї продукції.
На фестивалі будуть представлені також сири, м’ясні вироби, риба, морепродукти і гарячі страви. Заплановано й численні майстер-класи, лекції.
Що з їжі спробувати на фестивалі, розповімо сьогодні.
EMIGRAND restobar
Аrthotel&restobar «EMIGRAND» – метафоричний образ Андрія Воргола (Andy Warhol), засновника напряму PopArt. Саме його творчість і надихнула на створення такого незвичайного проекту. Комплекс складається з готелю і рестобару. Готель виконаний в стилі поп-арт, на даху висить величезний жовтий банан з обкладинки першої платівки гурту «Velvet Underground», продюсером якої був Воргол.
Рестобар «EMIGRAND» став учасникам фестивалю, тому всім гостям фестивалю надається можливість спробувати страви від першого закарпатського концептуального ресторану в Ужгороді. Меню поєднує в собі 4 кухні світу – українську, єврейську, італійську та американську. Рекомендуємо спробувати улюблені страви Воргола – томатний суп Campbell’s і бургери.
Українська риба
Найбільший вибір риби і морепродуктів у всьому Закарпатті та на фестивалі «Sakura Wine» буде саме в цій точці.
Рибний бутік “Українська риба” – це найбільша рибна точка в Ужгороді, яка представляє широкий асортимент риби і морепродуктів. Саме тут ужгородці можуть придбати як живу, так і охолоджену, в’ялену, копчену, солону і заморожену рибу.
На фестивалі будуть найулюбленіші рибні асорті, ікра і безліч морепродуктів: устриці, рапани, мідії.
Cimborák Ungvár
Угорська кухня. Годувати гостей будуть улюблені всіма «Cimborák Ungvár», справжні майстри своєї справи.
У 2011 компанія друзів об’єдналася для участі у фестивалі з приготування барбекю, назвали команду “ЦІМБОРИ”. Після цього ще брали участь у кількох кулінарних фестивалях. Чому «ЦІМБОРИ», зрозуміти не важко – це друзі, у яких багато різних ідей, вони люблять готувати і експериментувати зі смаками. У всіх них різні професії і покликання, але об’єднує їх любов до творчості і приготування їжі. Більшу частину зароблених грошей команда передає на благодійність і допомагає дітям.
Скуштувати справжній бограч і ароматні гарячі страви від «ЦІМБОРІВ» можна буде вже 21 квітня в «Совиному гнізді».
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися