29751
17:18 18.042017

Що варто спробувати на фестивалі «Sakura Wine» в Ужгороді 21-23 квітня

Життя 2666

Sakura_wine

Уже в п’ятницю, 21 квітня, в Ужгороді стартує фестиваль «Sakura Wine». Розпочнеться фестиваль о 14.00 приємною для міста подією: висадкою дерев сакури в скверику Героїв Небесної Сотні і триватиме всі три дні уїк-енду – до вечора неділі 23 квітня.

«Sakura Wine» буде проходити в підвалах, верхніх залах і на відкритих майданчиках історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо».

Винороби проведуть презентацію та дегустацію своєї продукції.

На фестивалі будуть представлені також сири, м’ясні вироби, риба, морепродукти і гарячі страви. Заплановано й численні майстер-класи, лекції.

Що з їжі спробувати на фестивалі, розповімо сьогодні.

EMIGRAND restobar

Аrthotel&restobar «EMIGRAND» – метафоричний образ Андрія Воргола (Andy Warhol), засновника напряму PopArt. Саме його творчість і надихнула на створення такого незвичайного проекту. Комплекс складається з готелю і рестобару. Готель виконаний в стилі поп-арт, на даху висить величезний жовтий банан з обкладинки першої платівки гурту «Velvet Underground», продюсером якої був Воргол.

Рестобар «EMIGRAND» став учасникам фестивалю, тому всім гостям фестивалю надається можливість спробувати страви від першого закарпатського концептуального ресторану в Ужгороді. Меню поєднує в собі 4 кухні світу – українську, єврейську, італійську та американську. Рекомендуємо спробувати улюблені страви Воргола – томатний суп Campbell’s і бургери.

Українська риба

Найбільший вибір риби і морепродуктів у всьому Закарпатті та на фестивалі «Sakura Wine» буде саме в цій точці.

Рибний бутік “Українська риба” – це найбільша рибна точка в Ужгороді, яка представляє широкий асортимент риби і морепродуктів. Саме тут ужгородці можуть придбати як живу, так і охолоджену, в’ялену, копчену, солону і заморожену рибу.

На фестивалі будуть найулюбленіші рибні асорті, ікра і безліч морепродуктів: устриці, рапани, мідії.

Cimborák Ungvár

Угорська кухня. Годувати гостей будуть улюблені всіма «Cimborák Ungvár», справжні майстри своєї справи.

У 2011 компанія друзів об’єдналася для участі у фестивалі з приготування барбекю, назвали команду “ЦІМБОРИ”. Після цього ще брали участь у кількох кулінарних фестивалях. Чому «ЦІМБОРИ», зрозуміти не важко – це друзі, у яких багато різних ідей, вони люблять готувати і експериментувати зі смаками. У всіх них різні професії і покликання, але об’єднує їх любов до творчості і приготування їжі. Більшу частину зароблених грошей команда передає на благодійність і допомагає дітям.

Скуштувати справжній бограч і ароматні гарячі страви від «ЦІМБОРІВ» можна буде вже 21 квітня в «Совиному гнізді».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Злочинну групу, до складу якої входило двоє жінок, викрили на Закарпатті
13:51
У ФК «Минай» новий рекордсмен за кількістю проведених ігор за команду
13:27
На Закарпатті СБУ викрила доцента вишу, яка за хабарі допомагала «студентам» ухилятися від мобілізації
13:18
У Чопі затримали батька та сина, які викрали автомобіль у місцевого жителя
12:29
У Тячеві затримали водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події
12:02
На Закарпатті два підприємця вкрали газу на 33,5 млн грн
11:44
Ужгородська футзальна ліга: розклад протистоянь 3-го туру
11:27
До відома громадян, які планують закордонні поїздки до Румунії через пункт пропуску «Солотвино»
11:10
Мукачево планує припинити видачу дозволів на земляні роботи до весни
10:48
Всі новини