29741
08:56 19.042017

Чим варто поласувати на «Sakura Wine»

Життя 3202

Вже в п’ятницю, 21 квітня стартує фестиваль «Sakura Wine». Розпочнеться фестиваль о 14:00 радісною для міста подією: висадкою дерев сакури в скверику Героїв Небесної Сотні і триватиме всі три дні уїк-енду – до вечора неділі 23 квітня.

Sakura_wine

«Sakura Wine» буде проходити в підвалах, верхніх залах і на відкритих майданчиках історико-архітектурного комплексу «Совине гніздо».

Винороби проведуть презентацію та дегустацію своєї продукції.

На фестивалі будуть представлені також сири, м’ясні вироби, риб, морепродукти і гарячі страви. Заплановано й численні майстер-класи, лекції.

Що з їжі спробувати на фестивалі, розповімо сьогодні.

EMIGRAND restobar

Емігранд_рестобар (1)

Аrt hotel & restobar «EMIGRAND» – метафоричний образ Андрія Воргола (Andy Warhol), засновника напряму Pop Art. Саме його творчість і надихнула на створення такого незвичайного проекту. Комплекс складається з готелю і рестобара.Отель виконаний в стилі поп-арт, на даху висить величезний жовтий банан з обкладинки першої платівки гурту «Velvet Underground», продюсером якої був Уорхол,

Ресто-бар «EMIGRAND» став учасникам фестивалю, тому всім гостям фестивалю надається можливість спробувати страви від першого закарпатського концептуального ресторану в Ужгороді. Меню поєднує в собі 4 кухні світу – українську, єврейську, італійську та американську. Рекомендуємо спробувати улюблені страви Уорхола – томатний суп Campbell’s і бургери.

Українська Риба

українська риба

Найбільший вибір риби і морепродуктів на всьому Закарпатті та на фестивалі «Sakura Wine» буде саме в цій точці.

Рибний бутік “Українська риба” – це найбільша рибна точка в Ужгороді, яка представляє широкий асортимент риби і морепродуктів. Саме тут ужгородці можуть придбати як живу, так і охолоджену, в’ялену, копчену, солону і заморожену рибу.

На фестивалі будуть найулюбленіші рибні асорті, ікра і безліч морепродуктів: устриці, рапани, мідії.

Cimborák Ungvár

cimborak_угорська кухня

Угорська кухня. Годувати гостей будуть улюблені всіма «Cimborák Ungvár», справжні майстри своєї справи.

У 2011 компанія друзів об’єдналася для участі у фестивалі з приготування барбекю, назвали команду “ЦІМБОРИ”. Після цього ще брали участь у кількох кулінарних фестивалях. Чому «ЦІМБОРИ» зрозуміти не важко – це друзі, у яких багато різних ідей, вони люблять готувати і експериментувати зі смаками. У всіх них різні професії і покликання, але об’єднує їх любов до творчості і приготування їжі. Більшу частину зароблених грошей команда передає на благодійність і допомагає дітям.

Скуштувати справжній бограч і ароматні гарячі страви від «ЦІМБОРІВ» можна буде вже 21 квітня в «Совиному гнізді».

Акредитація ЗМІ

Альона Лук’янчук

+38 0674595729

alena.lula@gmail.com

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах