14:28 30.032017
Ужгородський кондитер влаштував передвеликодній майстер-клас
Життя
3303
Найвідоміший кондитер Закарпаття поділився секретами виготовлення авторських солодощів, які люблять далеко за межами України.

Менш, ніж за 3 тижні християни відзначатимуть найбільше свято року – Великдень, тому вже час задуматись про солодкі прикраси пасхального кошика. Відтак, закарпатський шоколатьє Валентин Штефаньо провів майстер-клас з виготовлення великодніх пряників, шоколадних яєць. Учасників лекції також навчали робити модні зараз макаруни, білий шоколад та торт «Ужгород», mukachevo.net.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Сваляві поліція розслідує незаконне скидання небезпечних медичних відходів на сміттєзвалищі
09:24
Стрілянина в багатоповерхівці Мукачева: суд взяв під варту підозрюваного закарпатця
09:00
Товариство угорських митців Закарпаття імені Імре Ревеса представило в Ужгороді «Зимовий вернісаж»
08:45
На Закарпатті за тиждень розшукали 22 водіїв, які втекли з місця ДТП
08:30
ВПО Ясінянської громади отримали допомогу від Global Empowerment Mission Ukraine
17:08
Мукачево відвідали діти з прифронтового Сіверська
16:45
Інна Туряниця про допомогу в лікуванні та реабілітації українських військових із боку Литви
16:28
На Рахівщині під час пожежі загинули свійські тварини
16:10
Про підлітків і вибір: у театральній студії «Слава» відбулася прем’єра
15:57
На Берегівщині вогнеборці загасили пожежу в господарській споруді
15:42
Всі новини
Головне
Публікації
БК «Ужгород-КЗ ДЮСШ» переміг і закріпився на вершині турнірної таблиці
15:08
2025 рік ужгородські «Карпати» завершили на третьому місці
12:26
Мелодія дому: історія творчої родини Тулюків із Мукачівщини
11:38
Разом із закарпатцями колядували представники різних куточків України
09:57
Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча встановила історичне досягнення
14:49
Всі Публікації
Фото
Відео