14:28 30.032017
Ужгородський кондитер влаштував передвеликодній майстер-клас
Життя
3284
Найвідоміший кондитер Закарпаття поділився секретами виготовлення авторських солодощів, які люблять далеко за межами України.

Менш, ніж за 3 тижні християни відзначатимуть найбільше свято року – Великдень, тому вже час задуматись про солодкі прикраси пасхального кошика. Відтак, закарпатський шоколатьє Валентин Штефаньо провів майстер-клас з виготовлення великодніх пряників, шоколадних яєць. Учасників лекції також навчали робити модні зараз макаруни, білий шоколад та торт «Ужгород», mukachevo.net.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Дослідження та реставрація як форма збереження культурної спадщини»: конференція
17:33
«Подорож до Відня» - концерт Академічного симфонічного оркестру уже цієї неділі
17:11
Зимову казку з вати створює Валерія Мадяр
16:49
В Ужгороді фінішував чемпіонат України більярду серед дорослих
16:27
На Закарпатті засуджено вітчима та матір, які систематично ґвалтували малолітню дитину
16:06
Благодійна акція в Угорщині на підтримку закарпатських дітей
15:45
На Закарпатті під час купівлі будівлі для ЦНАПу завищили вартість на понад 600 тисяч гривень
15:24
Закарпатська митниця: цьогоріч збільшилося ввезення електромобілів
15:02
На Закарпатті прикордонники вилучили контрафактні сигарети на 300 тисяч гривень
14:49
На засіданні Закарпатської обласної ради вшанували загиблих захисників
14:40
Всі новини
Головне
Публікації
Зимову казку з вати створює Валерія Мадяр
16:49
У Великій Доброні відбулася заключна гастрономічна майстерня проєкту «Смаки і традиції»
12:11
У Перечинському дитсадку «Теремок» панує чарівна різдвяно-новорічна атмосфера
08:40
Хустянка створює з сухоцвітів квіткові композиції
17:00
Мукачівка шиє адвент-календарі у техніці печворк
14:52
Всі Публікації
Фото
Відео