«Ужгородська палачінта» запрошує на млинці із найрізноманітнішими начинками. ФОТО
Фестиваль «Ужгородська палачінта» сьогодні у Боздоському парку запрошує відвідувачів млинцями із найрізноманітнішими начинками і смаколиками.
Крім власне палачінт, чимало представлено м’яса, з яким незабаром варто «попрощатися», бо наближається піст, а також вина, сиру, меду і продуктів із нього, сувенірів і навіть риби.
Традиційно чимало продажів мають благодійну мету: закарпатський рух підтримки військових – «Ведмеді» та інші хенд-мейдери, продають свої вироби, домашні тістечка, проводять лотерею, аби зібрати кошти для потреб бійців у зоні АТО, поранених, на лікування дітей.
Чимало у парку і байкерів, які приїхали на вихідні відпочити в Ужгороді.
На фестивалі передбачена і цікава розважальна програма – веселі розваги та конкурси, спортивні змагання і показові виступи, будуть аніматори для діток, презентації та майстер-класи; дегустації, конкурс на найсмачніші млинці із нагородженням переможців, фаєр-шоу та спалення опудала зимової Мари.
Цікавість дітей і дорослих викликає і традиційний стовп із чобітьми, багато хто приміряє до нього свої сили, а один зі сміливців уже навіть виліз і дістав перше взуття, за що отримав аж кілька подарунків від різних фірм.
На офіційному відкритті фестивалю привітав гостей заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак. Він передав подяку від міського голови Богдана Андріїва організаторам за таку різноманітність представлених смаколиків і насичену програму. Побажав усім гарного настрою і смачних палачінт. Один із «натхненників» фестивалю, керівник Закарпатської ліги КВН Сергій Денисенко, нагадав, що «Ужгородська палачінта» проводиться уже восьмий раз і символізує прихід весни.
Після коротенького урочистого відкриття почалася концертна програма.
Отож, дими над локацією фестивалю в парку густішають, запахи все спокусливіші, тому і сьогодні, і завтра варто відвідати смачну та веселу «Ужгородську палачінту».
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися