23018
09:35 10.012017

У Мукачеві відбувся концерт хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи

Життя 2653

Вчора у Греко-католицькому Успенському соборі о 18.00 попри морозну погоду зібралося чимало мукачівців. Всі вони прийшли не лише помолитися, але й послухати коляди у виконанні вже всіма улюбленого хору хлопчиків та юнаків під керівництвом відомого музиканта, композитора, диригента, педагога та заслуженого діяча мистецтв України Володимира Волонтира.

_mg_0347

Творчий колектив приємно вразив публіку виконавши відомі та вже традиційні українські колядки, серед який: «У Вифлеємі новина», «Коли ясна звіздар в небі засвітила» та інші.

Зазначимо, що колектив вже далеко не вперше збирає цілий зал слухачів, який не лише уважно слухає твори, але й щиро пишається тим, що у місті над Латорицею ростуть та розвиваються такі таланти.

Нагадаємо, що у рамках програми на Різдвяні свята концерт хору хлопчиків та юнаків Мукачівської хорової школи також відбудеться 11 січня об 15.00 в стінах Екуменічної церква Мукачівського історичного музею, тож якщо Ви не мали можливості послухати концерт вчора, ще маєте таку можливість цього тижня.

Іванна Бондарук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах