20013
16:01 20.112016

Ужгородський національний університет – переможець виставкових конкурсів

Життя 1811

17-19 листопада у м. Києві проходить ювілейна ХХХ Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2016».

20161118_1882_11111111111111111g31

У вітальному слові до її організаторів, гостей та учасників міністр освіти і науки України Лілія Гриневич зазначила, що реформа освіти, яка здійснюється в нашій країні сьогодні, на десятиріччя визначить освітній ландшафт України. Звертаючись до молоді, міністр висловила впевненість, що виставка дає унікальну можливість всім бажаючим у процесі спілкування з освітянами, науковцями, викладачами та студентами вищих навчальних закладів України, Європи та країн інших континентів здійснити правильний вибір життєвої дороги та обрати навчальний заклад відповідно до своїх здібностей, уподобань і мрій.

Цього року в заході взяли участь 68 українських і 72 закордонних навчальних закладів та освітніх організацій із Великої Британії, США, Канади, Ізраїлю, Франції, Польщі, Греції, Латвії, Литви, Естонії, Чехії, Словаччини, Румунії та інші. Також у виставці беруть участь провідні українські освітні агенції, Ізраїльський культурний центр при посольстві Держави Ізраїль в Україні, Чеський центр при Посольстві Чехії в Україні, Сampus France Україна та Французький інститут в Україні.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь президент Товариства «Знання» України, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, представники Міністерства освіти та науки України, Надзвичайні і Повноважні Посли в Україні.

ДВНЗ «УжНУ» був представлений у тематичній номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління» та виставковому конкурсі «Лідер міжнародної діяльності».

В основу презентації покладено досвід УжНУ з розроблення навчально-методичних комплексів, зокрема з дисципліни «Інновації у вищій освіті: актуальні аспекти». До останнього комплексу увійшло чотири україномовні та стільки ж англомовних видань. Значну увагу учасників і шанованих гостей виставки привернули також матеріали про багатий досвід УжНУ щодо розроблення електронних підручників і навчальних посібників співробітниками університетського Центру інформаційних технологій.

Журі виставкових конкурсів високо оцінило презентаційні матеріали УжНУ: Гран-прі у номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління».

Жвавий інтерес учасників виставки привернули матеріали УжНУ, що розкривають сутність та результативність міжнародної діяльності університету. Визнанням успішної роботи навчального закладу в царині міжнародних відносин стала висока нагорода – почесне звання «Лідер міжнародної діяльності».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах