172238
10:18 8.102024

В УжНУ відбувся регіональний семінар «Сучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклик та перспективи»

Життя 353

У понеділок, 7 жовтня, відбувся регіональний семінар “Сучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклик та перспективи”. Захід організований Національний агентством із забезпечення якості вищої освіти, співорганізатор – Ужгородський національний університет. У семінарі взяли участь педагогічні і науково-педагогічні працівники не тільки з Закарпатської області, а й з інших регіонів України.

Ключовими спікерами були Голова Національного агентства Андрій Бутенко, його заступники – Наталія Стукало, Олена Єременко та Богдан Моркляник. Під час семінарів учасники обговорювали оновлене Положення про акредитацію університетів, зміни правил акредитації та процедури й змісту оцінювання, пов’язані з оновленням, євроінтеграційний поступ, особливості військової підготовки у ЗВО у сучасній системі удосконалення якості освітніх програм.

Опісля виступів освітяни мали змогу взяти участь у відкритій дискусії й жвавих обговореннях актуальних питань системи забезпечення якості вищої освіти.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах