165466
12:22 15.072024

На найвищій точці Іршавщини встановили прапор 128-ї Закарпатської окремої гірсько-штурмової бригади

Життя 753

Знакова подія відбулася вчора у Іршавській громаді. 102-гу річницю створення відзначили воїни 128-ї Закарпатської окремої гірсько-штурмової бригади.

Захисники зі всієї області зустрілися на найвищій точці нашої громади – урочищі “Смерековий камінь”, де гордо та знаково встановили прапор бригади. До участі долучилися Національний природний парк “Зачарований край”, Ветеранський простір “ВДОМА” Іван Микита та Іршавська міська рада Віктор Симканинець. Наші Герої мали можливість відчути себе дійсно вдома. У теплому дружньому колі лунало голосно та щиро “Слава Україні, Героям Слава” та Гімн України. Жовто-блакитний стяг об’єднав воїнів у спільне фото на добру згадку. Всі учасники зібрання мали нагоду підписати прапор легендарної 128-ї бригади. Хвилиною мовчання не забули захисники згадати й про тих побратимів, які загинули у боях за рідну Батьківщину.

Ще раз щиро вітаємо наших закарпатських легенд зі святом. Нехай береже їх Господь на довгі роки та дарує здоров’я, сімейного благополуччя, щастя та довголіття. А Україні перемоги! Слава Україні!

Про це повідомляє Іршавська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах