163749
09:17 3.062024

У Закарпатській філармонії вручили свідоцтва цьогорічним випускникам музичної школи № 1

Життя 808

В урочистій обстановці, під оплески батьків та викладачів, на сцені Закарпатської обласної філармонії вручили Свідоцтва про початкову мистецьку освіту 58 випускникам Ужгородської музичної школи № 1. До слова, 29 дітей завершили навчання на відмінно і отримали Похвальні листи за високі досягнення у навчанні.

За словами директорки закладу Олени Охрим, деякі з цьогорічних випускників планують продовжити навчання у вищих навчальних закладах України та закордону, зокрема в Ужгородському музичному фаховому коледжі імені Д. Є. Задора, консерваторії міста Кошице (Словаччина).

Як і завжди, вручення супроводжувалося святковим концертом. У виконанні випускників звучав орган, фортепіано, флейта, саксофон, кларнет, солоспіви

Привітала педагогів, вихованців школи, батьків, усіх присутніх у залі, і начальниця Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук. Подякувала педагогічному колективу за велику роботу з молоддю, що розвивають у дітей почуття прекрасного, любов до музики та мистецтва, побажала вихованцям життєвих успіхів і натхнення.

Уже третій рік, відтоді як почалася повномасштабна війна, колективи Ужгородська музична школа № 1 та викладачі ведуть активну волонтерську діяльність, всі концерти, що відбуваються в школі, носять благодійний характер. Сьогоднішній захід не став винятком – зібрані 16 200 гривень за допомогою батьківського комітету передадуть письменнику і волонтеру Андрію Любці на придбання машини для ЗСУ.

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах