163363
17:39 27.052024

Делегацію з краю Височина ознайомили з ходом будівництва реабілітаційного центру в Ужгороді

Життя 816

Делегація з чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду ViZa Зденєком Кадлецом сьогодні ознайомилася з будівництвом реаблітаційного центру для військових в Ужгороді. Проєкт 4.5.0. Recovery Center передбачає глибоку реновацію будівлі та території колишнього пологового будинку в Ужгороді. У корпусі, площею понад 8 тисяч квадратних метрів, планують розмістити усі необхідні реабілітаційні кабінети та простори для активностей.

Ознайомлення чеських гостей із реалізацією проєкту 4.5.0 Recovery Center проводили виконувач повноважень голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, начальник Управління з питань організаційного забезпечення діяльності ради, міжнародних та регіональних зв’язків виконавчого комітету Тарас Гайдук, керівник комунальної установи «Управління спільною власністю територіальних громад» Антон Громовий та депутат обласної ради Володимир Чубірко.

4.5.0. Recovery Center – важливий проєкт для області, у роботу над яким залучено десятки найкращих спеціалістів. Усі необхідні юридичні етапи пройдено, виготовлена проектно-кошторисна документація, відбулися необхідні експертизи та тендери. Основний акцент будівельних робіт наразі на зведенні додаткової будівлі. Вже виритий котлован під фундамент, йде підготовка до робіт із водовідведення та встановлення гідроізоляції. Одночасно в основному корпусі відбувається демонтаж внутрішніх стін та перегородок, вивезення сміття.

Про це інформує Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах