159934
16:32 11.032024

Міністр охорони здоров'я відвідав Сваляву та перевірив роботу міської лікарні

Життя 725

У Сваляву з робочим візитом завітав Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Посадовець навідався у клініку «Protez Foundation», яка допомагає військовим з реабілітацією та протезуванням, а також перевірив роботу Свалявської міської лікарні.

На зустрічі з Віктором Ляшко були присутні директор Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОВА Анатолій Пшеничний, в. о. Свалявського міського голови Мирослава Скрипинець, заступник Свалявського міського голови Іван Русин, депутатка Свалявської міської ради Яна Чумаченко, депутат Закарпатської обласної ради Володимир Суботовський. Екскурсію лікарнею організував в. о. головного лікаря Олександр Фізер, який показав, що змінилося у медичному закладі за останній час.

«Був тут півтора року тому і сьогодні. Лікарню не впізнати! Тут працює міська влада, тут працює менеджер лікарні. Допомагають і бізнес, і обласна рада. Так повинні змінюватися всі лікарні. Ми розуміємо стратегічний розвиток в цьому медзакладі, тому МОЗ точно буде допомагати і продовжувати розвивати лікарню, яка буде приносити користь мешканцям Сваляви і навколишніх населених пунктів», – прокоментував Віктор Ляшко.

Посадовець також поспілкувався з пацієнтами та медперсоналом.

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах