155325
16:33 13.112023

У Мукачеві поліцейські провели заняття з особистої безпеки для студентів місцевого університету

Життя 1157

Заняття зі студентами першого та другого курсів Мукачівського державного університету провели поліцейський офіцер громади Мукачева та інспектор-вибухотехнік поліції Закарпаття, який брав участь у розмінуванні деокупованих територій України.

До Мукачівського державного університету завітали інспектор-вибухотехнік поліції Закарпаття Семен Поцко та поліцейський офіцер громади Василь Меренич.

Що таке мінна небезпека, види боєприпасів, безпечна відстань, підозрілі речі, знахідки – про все це та інше під час зустрічі розповів майор поліції Семен Поцко, який брав участь у розмінуванні деокупованих українських територій.

Для наочності поліцейський продемонстрував студентам макети сучасних боєприпасів, описав їхні тактико-технічні характеристики та розповів про алгоритм дій у разі їх виявлення.

Також студенти дізнались про властивості, радіус дії, силу та зони ураження різних вибухових пристроїв та снарядів: мін, гранат, сигнальних ракет тощо.

Далі студенти мали змогу поспілкуватися з поліцейським офіцером Мукачівської територіальної громади Василем Мереничем. Капітан поліції розповів присутнім як працюють поліцейські офіцери громади, їх завдання, специфіку роботи, про навчання та підготовку, яку вони проходять тощо. Також поліцейський наголосив студентам про їхні права та обов’язки, відповідальність за вчинення протиправних дій та закцентував увагу на недопущенні вживання алкогольних напоїв та наркотичних засобів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах