148939
08:30 26.062023

В Ужгороді відбувся благодійний концерт

Життя 2533

Чудові патріотичні українські пісні, які у складний час надихають усіх нас, наповнюють вірою у перемогу, лунали учора на набережній Незалежності в Ужгороді.

Тут благодійний концерт дав академічний естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії.

Заснований у листопаді 2005 року, колектив є надзвичайно цікавим та самобутнім, користується незмінним успіхом широкої слухацької аудиторії. Завзяття і творчого запалу не позичати ані учасникам оркестру, ані його незмінному керівникові, народному артистові України Володимиру Співаку.

Солістками нинішнього концерту були неперевершені та харизматичні Мирослава Швах-Пекар, Галина Гаврилко та Поліна Гонтарь.

Колектив реалізував багато авторських програм, вирізняється самобутністю та сміливими задумами, має своїх щирих шанувальників. Оркестр є двічі лауреатом обласної премії ім. Д. Задора у номінації «Концертно-виконавська діяльність» та посідає гідне місце у культурному житті краю, бере участь у культурно-відпочинкових акціях Ужгорода та області, у різноманітних заходах та фестивалях, на яких радує слухачів творами вітчизняної та зарубіжної класики, оригінальними творами і перекладами для духового оркестру, а також естрадною та джазовою музикою.

Організувало захід управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Про це інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах