148449
16:29 12.062023

До Херсонщини прямує чергова гуманітарна допомога із Закарпаття

Життя 1458

Це дві вантажівки з найнеобхіднішим для українців, які постраждали внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС.

44 палети гумдопомоги зібрала Закарпатська ОВА спільно з місцевими та міжнародними волонтерськими й благодійними організаціями, повідомив Петро Добромільський – заступник голови Закарпатської ОДА.

За його словами, серед переданого – 4 потужні генератори, понад тонна борошна, 5 палет питної води, харчові продукти, медичні препарати, засоби для дезінфекції та гігієни, одяг, намети, свічки й інше.

«Закарпаття не залишається осторонь і продовжує підтримувати Херсонщину. Процес евакуації триває, люди потребують постійної та максимально оперативної допомоги, тож ми й надалі формуємо вантажі для мешканців постраждалих регіонів», – підкреслив Петро Добромільский.

Заступник голови ОВА також висловив подяку всім, хто долучився до збору й відправлення чергової партії гуманітарної допомоги від Закарпаття. Це, зокрема, громадські організації Rotary Сlub UZHGOROD/Ротарі Клуб Ужгород, Волонтери Закарпаття, благодійні організації та фонди Серце до серця Закарпаття, Благодійний Фонд Міжнародна Сила Єдності, СОС Дитячі Містечка Ужгород, Восток SOS, Фонд Андрія Півня, Угорська Екуменічна Служба Допомоги, Caritas Мукачівської греко-католицької єпархії, Червоний Хрест Закарпаття, міжнародні партнери з організацій Людина в біді SK, NEEKA Ukraine.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах