14572
11:09 8.092016

На Закарпатті стартує грандіозний проект пошуку нових талантів

Життя 1617

12594

Упродовж року в регіоні полюватимуть на талановитих музикантів та митців. Найкращі з них зможуть виступити на масштабному фестивалі Polyana Music Festival наступного року.

У Закарпатській області стартує проект, який відкриватиме нові таланти регіону. Його ініціюєКультурна платформа Закарпаття, громадська організація «Культурна ініціатива Коло» та Polyana Music Festival, який вперше пройде 9-11 вересня у карпатському селі Поляна. Новий проект також підтримує місцева влада міста Ужгород, повідомляє Сultprostir.ua.

«Ми прагнемо дати можливість реалізації талановитій і креативній молоді, яка є головним капіталом країни», – говорить менеджер ГО «Культурна ініціатива Коло» Євген Забарило. Він вважає, що подібні механізми соціальної взаємодії мають перейняти усі регіони України, де відбуваються великі фестивалі.

Упродовж року Культурна платформа Закарпаття шукатиме музикантів та митців і влаштовуватиме їм публічні виступи в Ужгороді. Найкращі матимуть можливість стати учасниками Polyana Music Festival наступного року. Спеціально для них на фестивалі організують «місцеву сцену».

«В Polyana Music Festival багато контексту і багато конструктиву. Це майданчик, який розділяють музиканти зі світовим іменем та українські виконавці-початківці. Це міжнародний резонанс, новий гео-тег у закладках на мобільному та інтелектуальний формат рекреації. Саме прогресивна позиція місцевої влади та ефективність її роботи зробили можливим запуск цього проекту», – сказала ідеолог Polyana Music Festival Євгенія Стрижевська.

Нещодавно Polyana Music Festival 2016 оголосив повний склад учасників. Ними стали гурти Deep Forest, Chicane, Onuka, Cepasa, Shuma, Morphom і багато інших.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах