133087
14:01 18.072022

Квест-екскурсії «Дикі племена», освітні знайомства з тваринками, профорієнтаційні заняття: активне літо з «Щасливими дітьми» в Ужгороді

Життя 2595

Громадська організація «Щасливі діти» розпочинає реалізацію нового проєкту «Щасливе дитинство», який реалізовується за підтримки Комітету медичної допомоги на Закарпатті. В рамках реалізації проєкту передбачені літні активності для дітей, а саме – таборові резиденції у вигляді квест-мандрівок, розповіла свівзасновниця ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

«Тему першої квест-мандрівки ми вже оголосили, називатиметься вона «Дикі племена». Це буде такий пригодницький дводенний квест для діток віком 6-9 років, групи формуватимуться відповідно до віку. Кількість учасників кожної резиденції – 15 діток».

Вже за перші години від старту реєстрації групи були сформовані. Утім за тиждень, кажуть в організації, анонсуватимуть наступний набір.

Разом із тим, аби охопити активностями якомога більше дітей, для тих, хто не встигне зареєструватися, пропонують долучатися до цікавих літніх природничих занять, які проводитимуть «Щасливі діти» у колаборації з екзотаріумом «Акваріум».

«Щосереди ми влаштовуватимемо заняття на різні теми – про тваринок, рослинок, про природу, будемо знайомити діток із мешканцями «Акваріуму». Кожне заняття має відповідну тему і носить виховний еко-освітницький характер – з тим, аби виховувати дітей в гармонії з природою і в любові до природи», – розповіла Людмила Сюзева. Крім власне екскурсій в екзотаріумі, передбачені також і творчі заняття, які підсилюватимуть тему і допомагатимуть діткам краще засвоювати інформацію.

Залучатимуть до активностей в ГО також і підлітків: так, незабаром формуватимуть групи для занять у форматі плейбек-театру, заплановані й профорієнтаційні тренінги та заняття підлітків з психологом.

«Наразі у нас передбачено насичений липень та серпень. За анонсами можна слідкувати на сторінці ГО «Щасливі діти» у Фейсбуку (https://www.facebook.com/shaslyvidity) та телеграм-каналі «Пташка» (https://t.me/mom_kids_time). Реєстрація відкрита, тож чекаємо учасників», – повідомила Людмила Сюзева.

У ГО «Щасливі діти» кажуть: попри війну, у дітей має бути щасливе дитинство. При цьому, як наголошує Людмила Сюзева: «Ми не ділимо дітей на місцевих чи переселенців, вважаємо, що такі табори, де є різні дітки, сприяють інтеграції, дружбі та взаєморозумінню між дітьми. Тож будемо раді бачити всіх діток».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах