12179
19:15 10.082016

У Боздоському парку запрацював новий фонтан

Життя 3631

У Боздоському парку запрацював новий фонтан, його запустили вчора, 9 серпня. Хоч деякі роботи біля фонтану ще не завершені, проте відвідувачі вже вподобали це місце.

P2900370

Як зазначив директор парку Дмитро Чорний, попереду ще багато роботи, ідей та планів, які необхідно втілювати в життя. Потрібно впорядкувати не тільки центральні алеї парку, але й дальні, які, на жаль, за багато років позаростали. Територія парку досить масштабна, тому роботи проводяться поетапно, окремими секторами.

Зокрема, у парку планують зробити дві концертні зони – велику і малу. Наразі тривають підготовчі роботи: розчищають та приводять у належний вигляд територію, встановлюють вуличне освітлення. Більша концертна зона знаходитиметься у кінці алеї, де є великий вільний простір. За словами Дмитра Чорного, уже неодноразово надходили пропозиції щодо проведення в парку поетичних читань, театральних постановок та інших творчих заходів. Тому облаштування спеціальної зони є актуальним.

Малу концертну зону планують використовувати також для розміщення приїжджих цирків, оскільки попереднє місце було не дуже зручним, адже знаходилось у центрі розгалужень декількох алей, що не могло не створювати незручностей для відвідувачів парку.

P2900375

Встановили у парку й спеціальні дерев’яні будиночки для проведення різноманітних ярмарків, фестивалів. Уже цими вихідними там проходитиме фестиваль закарпатського меду «Медовий Спас», про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

P2900387

Також віднедавна на території парку працює майданчик для страйкболу, який відкрила Закарпатська федерація страйкболу “Карпатська Січ”. Серед імпровізованих барикад всі бажаючі можуть випробувати себе та отримати позитивні емоції. У найближчих планах також – новий майданчик для гри в петанк, територію для якого вже готують.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини