11763
14:27 6.082016

Тячівські першокласники отримали шкільні набори

Життя 3240

DSC03868Благодійна акція напередодні початку нового навчального року, під час якої майбутні першокласники Тячівського та Рахівського районів отримують шкільні ранці з усім необхідним для навчання, проводиться вже шостий рік поспіль.

Особливо вона потрібною є зараз, у економічно скрутний час, адже допомагає батькам заощадити кошти перед початком навчального року.

4 серпня майже 500 першачків з ряду сіл Тячівського району до 1 вересня отримали в подарунок від народного депутата Василя Петьовки шкільні наплічники з повним комплектом приладдя для успішного навчання. Крім цього, кожен майбутній учень знайшов серед набору шкільного приладдя і персональну вітальну листівку.

Відтак щасливими господарями новеньких ранців стала малеча Тересви, Кривого, Тернова, Тарасівки, Ганичів та Калин. А у п’ятницю, 5 серпня, гарні і необхідні подарунки від народного депутата України отримали понад 160 майбутніх школярів гірських селищ та сіл Дубового, Красної, Усть-Чорної, Лопухова, Руської та Німецької Мокрої.

Їх малечі вручили та вітали з нагоди прийдешнього Дня знань помічники народного депутата Михайло Штефко, Степан Тулайдан, Краснянський сільський голова Марія Носа, депутати Тячівської районної ради Іванна Куцин, Василь Карпа, Олег Руснак, Ігор Грабар, громадські активісти Олена Павлюк, Федір Філіп та інші.

Радості дітей не було меж. Вони з задоволенням розглядали вміст наплічника та хизувались один перед одним подарунками. Презентам тішились як діти, так і їх батьки. Діти не приховували радісних емоцій та посмішок, а мами щиро дякували за таку необхідну у нинішній час допомогу.

Акція для майбутніх першокласників Тячівського району триватиме і наступного тижня.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах