09:02 2.092020
У Чопському клубі пенсіонерів варили леквар традиційним способом. ВІДЕО
Життя
3928
Члени Чопського клубу пенсіонерів вирішили об’єднатися та варити повидло зі слив спільно, традиційним способом, як робили це наші пращури.
Наслідуючи традиції приготування, що є довготривалим процесом, організували справжнє свято. Спершу почистили від кісточок 100 кілограмів слив. На вогні тримали отриману масу протягом 12 годин. Відтак, леквар, в який не додається цукор, розклали у банки.
Більше – у сюжеті TV21 Ungvár:
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Здійснили серію підпалів майна на Закарпатті – двом особам повідомили про підозру
19:28
Край Височина та благодійний фонд «VIZA» продовжують допомагати Закарпаттю
17:28
Реформатська служба допомоги Угорщини доставила на Закарпаття 110 подарункових наборів
16:31
У Будапешті під час благодійного вечора «Різдво заради Закарпаття» зібрали понад два мільйони форинтів
16:16
У Воловці відкрили Акею слави полеглим воїнам
15:49
Миколай завітав до свалявської угорської діаспори з подарунками від Генерального консульства Угорщини в Ужгороді
15:33
Юні закарпатські волейболісти успішно розпочали новий чемпіонат
15:20
Закарпатець загинув на Курщині
14:57
Кубок світу: закарпатські сноубордистки опинилися за межами топ-16
14:19
У Мукачеві за тиждень народилося 23 немовлят
13:59
Всі новини
Головне
Публікації
Кубок світу: закарпатські сноубордистки опинилися за межами топ-16
14:19
БК «Ужгород – КЗ ДЮСШ»: одна звитяга та одна поразка
12:21
У Берегові засвітилася друга свічка Адвента
12:10
За скільки можна купити на Закарпатті різдвяний вінок
16:25
У Перечинській громаді до діток приходив щедрий Миколай
15:36
Всі Публікації
Фото
Відео