105360
09:02 2.092020

У Чопському клубі пенсіонерів варили леквар традиційним способом. ВІДЕО

Життя 4432

Члени Чопського клубу пенсіонерів вирішили об’єднатися та варити повидло зі слив спільно, традиційним способом, як робили це наші пращури.

Наслідуючи традиції приготування, що є довготривалим процесом, організували справжнє свято. Спершу почистили від кісточок 100 кілограмів слив. На вогні тримали отриману масу протягом 12 годин. Відтак, леквар, в який не додається цукор, розклали у банки.

Більше – у сюжеті TV21 Ungvár:

https://www.youtube.com/watch?v=MF98QrCI1X4&feature=emb_logo
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті інженеру технагляду повідомили про підозру: громаді Перечина завдано майже пів мільйона гривень збитків
17:21
Мукачево вшанує пам’ять полеглого захисника Миколи Кияна
16:55
Бюджет під ялинку і традиційні урочистості: що відбувалось на святковому засіданні Закарпатської облради
16:32
На Закарпатті підбили підсумки реалізації регіонального плану із захисту прав ромської громади
16:11
На Закарпатті під час свят прогнозують до 20% зростання пасажиропотоку на кордоні
15:49
Закарпаття посилює міжнародну співпрацю: угорські партнери передадуть допомогу бригаді «Хижак»
15:26
В Ужгороді влаштували новорічне шоу з участю повітряних гімнасток
15:14
На Закарпатті підбили підсумки ветеранської політики за 2025 рік і визначили пріоритети на 2026-й
14:52
Майже тисяча ужгородських дітей безкоштовно відвідали казкову виставу в облмуздрамтеатрі
14:30
6 років ув’язнення за наркоторгівлю: в Ужгороді прокуратура довела вину рецидивіста за збут психотропів
14:08
Всі новини
Головне